YÖGEP TOPLANTISI - MAYIS AYI

Ceyhan Anadolu İHL, Ceyhan Kız  AİHL , Şehit Tuncay Ateş İHO , Arif Hasan Bilici İHO  ve Yumurtalık Şehit Samet Kaya İHO yönetiilerinin katılımları ile MAYIS ayı YÖGEP toplantımızı tamamladık.

15.06.2021 118

YÖGEP ( YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI) MAYIS AYI RAPORU

KONU :  " EĞİTİM YÖNETİMİ VE EĞİTİM YÖNETİCİSİNİN MİLLİ,MANEVİ VE EVRENSEL  SORUMLULUKLARI"

Toplantıya Katılan Okullar : Ceyhan Anadolu İHL, Ceyhan Kız  AİHL , Şehit Tuncay Ateş İHO , Arif Hasan Bilici İHO  ve Yumurtalık Şehit Samet Kaya İHO .

Yukarıda belirtilen İmam-hatip Okullarında idarecilik yapan hocalarımızla yapılan toplantıda İmam-Hatip okullarının idarecilerinin ve öğretmenlerinin  belki  de en büyük sorumluluğunun öğrencilerin akademik başarısı ile beraber  Milli ve Manevi  değerleri kazanmasına da çalışmak olduğu vurgulandı.  Adab-ı Muaşeret, Milli Duygular, Manevi Değerler ve Evrensel  Sorumluluk tanımlarına tekrar bakılarak bu alanda kendimizi yeterince geliştirecek seminerlere katılmalı, kitaplar okunmalı, öğrencilerimizi bu duygularla donatmalı gibi bazı kararlar alındı.

15-06-202115-06-2021