Şehit Samet Kaya İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kültürel değerlerimizle donatılmış, bu değerleri evrensel boyutlara taşıma gayretine sahip,ecdadımızın ve insanlığın ortak kazanımlarını bir arada özümsemiş, medeniyetin asıl kaynağı olan özümüze dönme bilincini kazanmış, sadece ülkemizin değil tüm insanlığın problemlerine çözüm arayışı içinde olan ve evrensel barışa katkı sunan, kişisel yetenek ve kapasitesinin farkında olan, değişime ve gelişime açık milli ve manevi değerlerimize bağlı örnek nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını benimsemiş, sorun değil çözüm üreten, yaşadığı toplumla barışık doğayı tahrip değil imar eden, kendini tek yönden değil birkaç yönden geliştirmiş bireyler yetiştirmek olup öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki değerlerimizle evrensel insanlık değerlerini benimsemiş, özgüvenini tam sağlamış olarak bir üst öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar: İLÇE İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ İLÇE ORTAOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI İKİNCİSİ İLÇE BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ İL KROS YARIŞMASI DERECELERİ İL KURAN-I KERİM GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DERECELERİ

Saatler: 08.35-15.10 (Pazartesi Günü:08.35-16.00) DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI:15.20-16.40 (Pazartesi Günü:16.10-17.30)
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim Nedeni İle 3 Adet Servis Belediye Tarafından Sağlanan Taşımada 2 Adet Servis Vardır.
Sportif Etkinlikler: OKUL ERKEKLER FUTBOL TAKIMI KIZ VE ERKEK KROS TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Fen ve Teknoloji Proje Çalışmaları TÜBİTAK 4006 - 2018 Yılı
Kontenjan Bilgileri: 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında 1 adet 5 Sınıf 1 adet 6 Sınıf 1 adet 7 Sınıf 1 adet 8 Sınıf Toplam:78 Öğrenci
Diğer Hususlar: robotik kodlama kursu

WEB - https://sehitsametkayaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Devrişiye Mah. Yumurtalık Bulvarı 3009 Sokak No 2/2 Yumurtalık ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Devrişiye Mah. Yeniköy Yolu Cad. Yumurtalık ADANA

Adres - Devrişiye Mah. Yumurtalık Bulvarı 3009 Sokak No 2/2 Yumurtalık ADANA

Ulaşım Yumurtalık Merkezinde bulunan okulumuz ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yumurtalık Merkez